[Resources] PSD Coloring : Magical Color

preview~.~

My Speech(?) :

What a big surprise aku bisa bikin PSD (lagi). Kali ini warnanya ada tiga, kan di-preview ada empat kolom, nah kolom yang keempat (pojok atas kiri) itu campuran dari semua PSD Coloring ini. Gradasinya keren kan? Makanya aku namain “Magical Color“. Kenapa spesial? Soalnya ini keren(?). Ngawur sih, tapi yah, gak papa lah(?).

Itu yang ada tulisannya bukan before-nya ya (after semua), aku gak gasih before-after soalnya males u_u

PSD ini cocok buat Poster soft-sad-dark-romance, soalnya nanti warnanya ada yang gelap, ada yang soft, ada juga yang biasa-biasa aja(?)

~.~

Rules :

  • Don’t claim this as yours
  • Don’t re-make/re-upload
  • Take out with permision
  • Credit is really appreciated

~.~

Downdload?

Download here via DeviatART

-Glace-

10 responses to “[Resources] PSD Coloring : Magical Color

Speak Out!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s